oficiální stránky
info@bozidar.cz
+420 603 539 020

Pension a apartmány Daro - ubytování Boží Dar

Stylové ubytování v Božím Daru přímo u sjezdovky Novako.

rezervace

Cena

Cena na osobu od: 600,-Kč / noc včetně DPH

Kontakt

Telefon +420 353 815 142, +420 603 256 738
Email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Web www.penziondaro.cz
Adresa Boží Dar 101, 362 62 Boží Dar

Podrobné informace

Vydejte se prozkoumat kouzelnou přírodu Krušných hor, objevte stopy hornické historie, zalyžujte si na populárním Klínovci nebo šlápněte do pedálů horského kola. Ať už si ideální dovolenou představujete jakkoliv, Boží Dar vás určitě nezklame.

Penzion Daro

Pro návštěvníky Božího Daru je v našem penzionu k dispozici celkem 10 útulně zařízených pokojů (dvoulůžkové, trojlůžkové a čtyřlůžkové). Součástí každého pokoje je vlastní koupelna se sprchou a WC. Ke standardnímu vybavení patří také televize se satelitním vysíláním a připojení k WiFi. Celý objekt je kompletně nekuřácký.

Apartmány Daro

Hledáte-li moderní, stylové a prostorné ubytování nabízející soukromí a absolutní pohodlí, jste na správné adrese. Naše nové apartmány poskytují dokonalé útočiště početnějším rodinám, ale i náročnějším párům.

Restaurace Daro

O váš apetit se velmi rádi postaráme v restauraci Daro s nabídkou tradiční české kuchyně i mezinárodních specialit. Mlsné jazýčky uspokojíme v naší kavárně s vynikající italskou kávou, domácí zmrzlinou a poctivými palačinkami.

Příslušenství

Koupelna - Bad Sprcha - Dusche TV TV+Sat Telefon Internet Wifi Lednice - Kühlschrank Možnost vaření - Kochmöglichkeit Přistýlka - Aufbettung Zvíře nepovoleno - Haustier nicht erlaubt Rodinné pokoje - Familienzimmer Pouze nekuřácké pokoje - Nur Nichtraucherzimmer Parkování - Parkmöglichkeiten Možné stravování - Mögliche Verpflegung Zahrada - Garten

Fotogalerie

Mapa

 

Rezervace ubytování

Označené položky * jsou povinné

Kalendář akcí

Nejbližší akce

Komentovaná prohlídka kostela sv. Anny

26.04.2024 17:00 - 19:00

Co je nového?

Facebookové stránky

Nezapomeňte navštívit